Az Ön partnere!

Köszöntjük honlapunkon!

 

Reméljük, sok olyan hasznos információt talál, amellyel segítségére lehetünk Önnek, hogy a lehető legrövidebb időn belül és minél gördülékenyebben találja meg otthonát vagy értékesítse ingatlanát.
 

Ön élete egyik kiemelkedően fontos döntése előtt áll, válassza a megbízhatóságot, a pontosságot, a kényelmet!

 

Mi a VIP HOME GROUP-nál mindannyian hisszük, hogy Ügyfeleink elégedettségének és elismerésének kivívásához a professzionális szintű tanácsadói tevékenységen túl, további hozzáadott értéket biztosító szolgáltatásokat is nyújtanunk kell.
 

Engedje meg, hogy ajánlataink révén végigkalauzoljuk Önt Hatvan és környéke. ingatlankínálatában!
 

Tevékenységünk komplex. Kezeli az ingatlanpiac kínálati és keresleti oldalát egyaránt.  
 

Elvégezzük az adminisztrációs feladatokat, lebonyolítjuk az adásvételi-, bérlet-, és csereszerződések előkészítését, segítünk az ingatlan nyilvántartás ügyintézésében, értékbecslést készítünk, ingatlanszakmai tanácsadást végzünk. Az ingatlanvásárláshoz kapcsolódóan összeállítjuk - több hitelintézet kínálatából kiválasztva - az Önnek legoptimálisabb, igényeinek megfelelő hitelajánlatot, melynek lebonyolítását díjmentesen elvégezzük.
 

Ingatlanügyeik korrekt lebonyolításában igény szerint a cégünkkel szorosan együttműködő ügyvédi iroda vállalja a szükséges ügyintézést, okiratszerkesztést, jogi képviseletet.
 

A pénzügyi és hitel tanácsadás mellett megbízóink ingatlanára a vagyonbiztosítást is meg tudjuk kötni válogatva több biztosító társaság kínálatából.

  

Önnek lehetőséget kínálunk arra, hogy akár közvetlenül, online módon kalkulálja és kösse meg lakás-, gépjármű-, utazási-, sport- vagy akár életbiztosítását is.

 

 
Mottónk: "Harmonikus kombinációk ingatlan- és pénzügyi kérdésekben."

 

Irodánk, mely Hatvan főterén, a Kossuth tér 14. szám alatt található, 1998. óta működik Hatvanban és vonzáskörzetében.

Gyalogosan, autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthetőek vagyunk. Az autóval érkező ügyfeleink kényelmesen tudnak parkolni a főtérbe torkolló utcákban. Korszerű irodatechnikai berendezésekkel, informatikai háttérrel és a tárgyalás lebonyolításához szükséges helységekkel, felszereltséggel rendelkezünk. A tárgyalási időpont megbeszélésétől a tárgyalás befejezéséig biztosítjuk a diszkréciót, a barátságos környezetet.

 

Irodánk 8 és 16 óra között tart nyitva, de előre egyeztetett időpontban és a terület specialitását figyelembe véve szükség esetén ezen kívül is ügyfeleink rendelkezésére állunk.
 

 

Reméljük, hamarosan elégedett ügyfeleink között köszönthetjük!

 

 


 Jó böngészést kívánunk honlapunkon!